1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Skellefteå föll mot Färjestad

En härlig match ­ högt tempo och massor av tacklingar. Skellefteå tryckte gasen i botten direkt och gästande Färjestad hängde inte med. Det stod 2­0 efter första perioden men sedan kom Färjestad tillbaka med fyra raka mål.
Nyheter • Publicerad 27 november 2007

Skellefteå tog ledningen med 2­0 över gästande Färjestad, men bortalaget gjorde sedan fyra raka mål och matchen slutade 2­4. Färjestad befäste därmed sin tredjeplats i serien.

Det var en härlig match med högt tempo och massor av tacklingar. Skellefteå tryckte gasen i botten direkt och Färjestad hängde inte med.

Två mål med en man mer på banan för hemmalaget i den första perioden kunde ha varit några till. Publiken stortrivdes ända fram till mitten av den andra perioden. Då började pendeln svänga över till Färjestads fördel.

Efter sin reducering tog laget över matchen definitivt och i den sista perioden handlade det mest om Färjestad. Fabian Brunnström kunde först kvittera och sedan spela fram Richard Wallin till ledningsmålet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.