1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Rekordförlust för innebandyherrar

Aldrig tidigare har herrarnas innebandylandslag förlorat så stort som i lördagens match mot Finland i tjeckiska Ostrava. Det blev 4­9 efter en bedrövlig inledning med fem insläppta mål i den första perioden.
Nyheter • Publicerad 3 november 2007

Aldrig tidigare har herrarnas innebandylandslag förlorat så stort som i lördagens match mot Finland i tjeckiska Ostrava. Det blev 4­9 efter en bedrövlig inledning.

Efter 17 minuter av den första perioden hade bollen hamnat i nätet bakom Peter Sjögren i det svenska målet inte mindre än fem gånger. Sjögren ersattes av Daniel Ramsin. Men det hjälpte inte. Visserligen gjorde Sverige fyra mål, men baklängesmålen var lika många.

- Det blev oro i leden och vi tappade positionerna, säger förbundskaptenen Kent Göransson till innebandyförbundets hemsida om den första perioden.

Sveriges sista motståndare i turneringen som avslutas på söndag är värdnationen Tjeckien.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.