1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Poängkungen överger Krif till förmån för AIK

Nyheter • Publicerad 8 maj 2014
Drar norrut. Daniel Olsson?Trkulja fortsätter karriären i moderklubben AIK.
Drar norrut. Daniel Olsson?Trkulja fortsätter karriären i moderklubben AIK.Foto: Charlotte Nilsson

Efter tre säsonger tillsammans med Krif i Kockumhallen väljer poängkungen Daniel Olsson–Trkulja att återvända till moderklubben AIK.

Solnaklubben har som bekant trillat ned i allsvenskan och ser nu till att uppdatera sin spelartrupp. 23–åringen lämnade klubben 2011 till förmån för Krif. Då var han en viktig spelare i J20–laget samtidigt som han hade hunnit med att göra a–lagsdebut för AIK.

– En intressant spelare som sedan han lämnade AIK för tre år sedan har gjort väldigt bra ifrån sig på seniornivå. Det är en producerande spelare som vi är övertygade kommer att utvecklas ytterligare, säger AIK:s sportchef Daniel Rudslätt till Svenska Fans.

Den offensive spelaren har öst in poäng under åren i Blekinge och det faktum att han lämnar är självfallet ett tungt avbräck för klubben.

Jerry Nilsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.