1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Ottawa vände och vann

Ottawa fortsätter att vinna i NHL men i lördagens 3­1-seger mot Montreal krävdes en sen vändning ­ mycket tack vare Daniel Alfredsson som blev tvåmålsskytt.
Nyheter • Publicerad 11 november 2007

Ottawa fortsätter att vinna i NHL men i lördagens 3­1-seger mot Montreal krävdes en sen vändning ­ mycket tack vare Daniel Alfredsson som blev tvåmålsskytt. Montreal såg ut att gå mot en överraskande seger när Daniel Alfredsson kunde kvittera 14.50 in i tredje perioden. En betydligt mera ovanlig målskytt, Chris Neil, gjorde sedan 2­1 efter 16.30 och Alfredsson som missade en straff i andra perioden kunde sedan göra 3­1 efter att Montreal tagit ut sin målvakt.

Ottawa har bara förlorat två matcher i år och är bästa lag i den östra konferensen. Daniel Alfredsson har gjort 13 mål och totalt 23 poäng.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.