1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Det är en mycket viktig vecka som väntar för Mörrum. Fram till nästa söndag ska man spela fyra matcher för att försöka behålla den allsvenska hockeyplatsen.
Nyheter • Publicerad 6 april 2002

- Så här långt fram på våren har jag aldrig spelat förr. Men det är onekligen en spännande period, säger Johan Björnfot som har visat bra takter den senaste tiden.

Johan Björnfot kom till Mörrum från ett Lidingö som hade gått i konkurs.

- Men ursprungligen kommer jag från Luleå.

Men han trivs bra i Mörrum, även om han hade hoppats på att det skulle gå sportsligt sett bättre både för honom och för laget.

- Vi kom in i en lång svacka, och tappade självförtroendet totalt. Det har vi fått lida för under hela säsongen.

Men i kvalspelet har det gått bättre, även om man föll tillbaka lite i senaste förlustmatchen borta mot Nybro.

- Då gick det inte heller bra för mig. Men det ska vi reparera mot Sunne.

Han tillhörde onekligen de bättre i segermatchen borta mot Sunne, men utan att för det vara nöjd med sin insats. Samtidigt som Sunne var riktigt dåligt så släppte Mörrum av på koncentrationen med jämna mellanrum.

- Men nu verkar det vara helt annan fart på dem.

Johan firade stora triumfer i Sunne med sin skridskoskicklighet. Kan han få den att fungera även denna gång så kan det bli riktigt roligt.

- Jag ska göra vad jag kan. När det är så här tätt och spännande så är det roligt. Dramatik och mycket publik är ju något visst i ishockeysammanhang.

Han vet dock med sig att det måste bli seger för Mörrum, och att man inte kommer att ha råd med att skänka bort några mål mot ett nyvaknat Sunne.

Roland Svensson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.