1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Nystrand diskad

Det gick snabbt i bassängen för Stefan Nystrand i världscuptävlingen i Moskva. Lite för snabbt till och med. Svensken satte världsrekord på 50 meter fritt med tiden 20,92 men jublade inte över tiden då han diskades för tjuvstart./TT
Nyheter • Publicerad 10 november 2007

Det gick snabbt i bassängen för Stefan Nystrand i världscuptävlingen i Moskva. Lite för snabbt till och med. Svensken satte världsrekord på 50 meter fritt med tiden 20,92 men behövde inte jubla över tiden. Direkt efter målgången diskvalificerades han för tjuvstart och därför behåller Ronald Schoeman, Sydafrika, världsrekordet med tiden 20,98. För Nystrand har ändå tävlingarna i Moskva varit en framgång. I fredags satte han svenskt rekord på den dubbla distansen och var dessutom nära att radera det gällande Europarekordet.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.