1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Ny förlust för U21-landslaget

Bara två segrar på hela året. Det svenska U21-landslagets uppladdning inför fotbolls-EM på hemmaplan har inte varit vidare lyckad så här långt. -Det klart att vi velat vinna fler matcher, säger Mattias Bjärsmyr./TT
Nyheter • Publicerad 21 november 2007

Bara två segrar på hela året.

Det svenska U21-landslagets uppladdning inför fotbolls-EM på hemmaplan har inte varit vidare lyckad så här långt.

På onsdagen inkasserade U21-landslaget årets femte förlust på åtta matcher sedan Turkiet tagit en odiskutabel seger på hemmaplan med 3-0.

U21-EM i Sverige spelas visserligen inte förrän 2009. Men årets tunga facit i träningsmatcherna är ändå något oroande, inte minst med tanke på att dagens spelare lär vara stommen även om 1,5 år.

En av anledningarna till Sveriges skrala facit kan bero på de många spelare som förbundskaptenerna Tommy Söderberg och Jörgen Lennartsson provat under året. Under åtta matcher har 40 spelare fått chansen.

U21-EM inleds 14 juni 2009.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.