1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Nordirland vände och vann

Ännu i 80:e minuten var Sverige EM-klart. Då gjorde måltjuven David Healy 2­1 till Nordirland mot Danmark och höll lagets dröm om EM vid liv. Det var länge oklart om matchen i Belfast skulle kunna spelas.
Nyheter • Publicerad 17 november 2007

Ännu i 80:e minuten var Sverige EM-klart. Då gjorde måltjuven David Healy 2­1 till Nordirland mot Danmark och höll lagets dröm om EM vid liv.

Det var länge oklart om matchen i Belfast skulle kunna spelas. Planen var vattendränkt efter allt regnande. När det väl blev spel så dröjde det till andra halvlek innan första målet kom. Danmark tog ledningen genom Nicklas Bendtner i 51:a minuten, men Warren Feeney kvitterade i 62:a minuten och Healys segermål kom i den 80:e. Trots flera jättechanser lyckades Danmark inte kvittera och därmed har Nordirland fortfarande en liten chans att nå EM.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.