1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Trots toppkänningen har Mörrum tre bortaförluster i rad.
Så nu lägger Gojset på ett extra kol för att försöka ha poäng med hem Gislaved.
- Vi brukar göra bra matcher mot Gislaved. Den vanan ska vi försöka fortsätta med, säger ytterforwarden Daniel Svensson.
Nyheter • Publicerad 24 oktober 2001

Inte bra, men heller inte dålig. Det är i ett nötskal vad Daniel har stått för den här säsongen. Ända fram till hockeyfesten i Leksand i söndags. Det anrika ishockeytemplet tände Daniel till en stark insats.

- Det känns som att jag är på rätt väg, säger den skridskostarke forwarden, bördig från Kristianstads IK, men som har fostrats i MIF Redhawks.

Spelare har kommit och gått, men Daniel Svensson har liksom Mörrumspojkarna Joakim Svanhall och Patrik Eriksson bestått.

- Trivs bra med både Mörrum och Karlshamn, säger Daniel Svensson, hemmahörande i Fridhem i centralortens utkant, och som har varit GOIS-are sedan hösten 1996.

Tyngd, kraft och offervilja är Daniel Svenssons hockeykoncept.

Förra hösten gjorde lillebror Jens comeback i Mörrumströjan, och det var just mot Gislaved. Från den matchen minns Daniel Svensson att Mörrum lämnade Gisslerinken med högburna huvuden.

- Vi satte inte chanserna. Det var skillnaden den gången.

Gislaved förmodas vilja klättra i tabellen. Segern i Oskarshamn i söndags lär ha stärkt laget från gummifabrikssamhället.

- Håller vi ihop laget ska vi nog kunna stå emot. Sedan gäller det också att vi fortsätter att vara bra på att göra snabba spelvändningar.

Bengt Josephson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.