1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Mourinho till fotbollsgalan

Den före detta Chelsea-tränaren José Mourinho har fått ett nytt uppdrag. Enligt Aftonbladet ska den för tillfället arbetslöse portugisen dela ut ett av priserna på måndagens svenska fotbollsgala.
Nyheter • Publicerad 8 november 2007

Den före detta Chelsea-tränaren José Mourinho har fått ett nytt uppdrag.

Enligt Aftonbladet ska den för tillfället arbetslöse portugisen dela ut ett av priserna på måndagens svenska fotbollsgala.

- Vi har bokat flygbiljetter åt honom och han är inskriven i körschemat. I dagsläget ser det ut som att han kommer, det skulle i så fall vara att han ändrar sig och hoppar av i sista stund, säger projektledaren Pelle Porseryd till tidningen.

Även Umeå IK kommer till Fotbollsgalan. Svenska mästarna tackade först nej med motiveringen att galan störde förberedelserna inför kvartsfinalen i Uefa Womens cup. TV4 har nu chartrat ett plan så att laget hinner tillbaka till Belgien i god tid.

- Det är mycket glädjande att vi lyckades hitta en för fotbollen bra lösning, säger Umeås fotbollsansvarige Roland Arnqvist till TV4:s Fotbollskanalen.

Marta är nominerad till Fotbollskanalens hederspris och som årets forward. Anna Paulson kan bli årets back, Madeleine Edlund årets genombrott och Andreé Jeglertz årets tränare.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.