1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Mordåtal för polis efter dödsskott

Den polis som sköt ihjäl en Laziosupporter kommer att åtalas för mord. Det var i söndags som den 28-årige Lazioanhängaren Garbriele Sandri sköts till döds när han satt i en bil invid en motorvägsrestaurang.
Nyheter • Publicerad 15 november 2007

Den polis som sköt ihjäl en Laziosupporter kommer att åtalas för mord. Polismannen var från början åtalad för dråp, men efter vittnesuppgifter har åtalspunkten ändrats till mord.

Det var i söndags som den 28-årige Lazioanhängaren Garbriele Sandri sköts till döds när han satt i en bil invid en motorvägsrestaurang. Den åtalade polismannen var på andra sidan vägen när han avfyrade två skott för att avstyra ett bråk mot Lazios och Juventus supportrar, det ena skottet träffade Sandri i nacken.

Händelsen i Arezzo i söndags har skapat heta känslor i Italien och all fotboll i serie B och serie C är under helgen inställd.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.