1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter
Ett bottenkämpande Medison/KSK i Blekingefyran i fotboll hade inget att sätta emot Mjällby 2 vid bortamötet på Strandvallens B-plan. Matchen igenom var det spel mot ett mål och att hemmalagets segersiffror stannade vid 5-0 (3-0) hade mer att göra med MAIF:s ambitioner än Kallinges skicklighet..
Nyheter • Publicerad 8 september 2001

Matchen startade i ett alldeles för högt tempo för Kallinges del och efter drygt tio minuter var ställningen 2-0. Innan halvleken var slut hade David Håkansson tryckt dit "trean" på en skickligt lagd frispark från pigge Martin Michalski.

- De får två snabba mål, som gör att vi aldrig kommer med i matchen, summerade Jonas Fransson, Medison/Kallinges tränare.

- Vår andra halvlek är bättre och vi blir "blåsta" på en straff i inledningen. Att vi förlorar är inget att säga om, men siffrorna är för stora.

Visst kunde Kallinge gjort ett mål, men hemmalaget kunde kanske gjort tre-fyra till. Att MAIF-spelet ibland kom av sig berodde förmodligen på, att det ibland var svårt att få flyt, då man kände sig lite väl överlägsna.

David Håkansson fyllde på med två mål efter paus och får därför ett litet plus i kanten.

- Bra laginsats och bra bolltempo, kommenterade Roine Persson, MAIF-tränare, blygsamt i överkant.

Målen: 1-0 (7) Kristoffer Andersson, 2-0 (11) Dan Heinesson, 3-0 (38) David Håkansson, 4-0 (61) David Håkansson, 5-0 (87) David Håkansson.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.