1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

... men Ahl och Nilsson får kontraktsförslag

Ystads Fredrik Ahl och Eslövs Jörgen Nilsson har återigen träffat Mjällby AIF. - De kommer med all säkerhet att få ett kontraktsförslag av oss, säger ordföranden Jörgen Martinsson.
Nyheter • Publicerad 6 november 2007

Fredrik Ahl och Jörgen Nilsson var två av de spelare som fanns med i Mjällbys testmatcher. Nästa säsong är chansen stor sannolikhet att båda ingår i Mjällbys a-trupp.

Förra veckan träffade de båda återigen Mjällby.

- Känslan efter mötet är att de vill testa sin förmåga i högre sammanhang och då ser de Mjällby som ett bra alternativ, säger Jörgen Martinsson.

Flera erbjudanden Fredrik Ahl är en mittfältare och anfallare som denna säsongen ramlade ur division III med Ystads IF.

Han har fler erbjudanden att ta ställning till.

- Jag trivs jättebra i Mjällby men har fått erbjudande om provträning från Landskrona Bois också så jag vill testa där med innan jag bestämmer mig, säger han till Ystads Allehanda.

Nilsson målfarlig Jörgen Nilsson gjorde i år 24 mål på 22 matcher och tog division III-nykomlingarna Eslöv till en tredjeplats.

- Han är en avslutare, en djupledslöpare men även en bra bollmottagare, säger Martinsson.

Trots att det är fler klubbar inblandade så bedömer Martinsson chansen som stor att de båda tillhör Mjällby nästa säsong.

- Som jag ser det är Mjällby det bästa alternativet, säger han.

Tobias Fabbeke
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.