1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Lyckeby fixade en pinne i slutminuten

Säkert segerläge förbyttes mot uppenbar förlustrisk. En straff i slutminuten räddade dock en poäng – Lyckeby–Älmhult 3–3 (2–0).
Nyheter • Publicerad 9 maj 2009

Lyckeby dominerade div III-mötet klart i den första halvleken. Men i den andra akten var rollerna omkastade. Älmhult vände till 2–3 och hade bud på fler mål.

Ett hårt tryck mot gästerna utmynnade ändå i en straffspark, som Daniel Steen säkert satte i 89:e minuten.

– Jag tänkte bara ”Gör mål”, säger poängräddaren – belåten med att det inte blev förlust, men missnöjd med att segern inte bärgades i första halvlek.

– Jag vet inte om det beror på ängslighet, men vi får inte samma aggressiva press på dem i andra halvlek, säger en lika kluven Lyckeby-tränare, Paul Scott.

Målen: 1–0 (15) Fredrik Persson, 2–0 (32) Fredrik Nordbäck, 2–1 (60) Martin Mårtensson, 2–2 (68) Anto Susak, 2–3 (87) Nicklas Bengtsson, 3–3 (89) Daniel Steen, straff.

Jens Olander
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.