1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Lund Svindal till sjukhus efter fall

Den norske alpine världscupledaren Aksel Lund Svindal fördes till sjukhus i dag efter ett fall under träning i Beaver Creek, Colorado. Han uppgavs ha fått skador i ansiktet och skidskärsår i ena låret.
Nyheter • Publicerad 27 november 2007

Den norske alpine världscupledaren Aksel Lund Svindal fördes till sjukhus på tisdagen efter ett fall under träning i Beaver Creek, Colorado.

Enligt de första rapporterna fick norrmannen skador i ansikte och huvud vid fallet i hög fart efter ett hopp. Han tros ha fått sårskador i ansiktet och kan ha slagit sönder några tänder. Det fanns också uppgifter om att han med sin ena skida skurit upp ett långt skärsår i baksidan av vänster ben.

Det är inte troligt att Lund Svindal kan ställa upp i torsdagens super G-tävling och kanske inte heller övriga tävlingar i Beaver Creek.

Aksel Lund Svindal är världscupregent och leder även säsongens världscup efter två segrar av fyra möjliga hittills.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.