1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Lakos tillbaka i Färjestad

Färjestad får tillbaka österrikiske landslagsbacken Andre Lakos från NHL. Lakos skulle ha spelat i Sverige redan från säsongsstarten, men fick i stället ett kontrakt med Minnesota. Han har skrivit på för resten av säsongen.
Nyheter • Publicerad 15 november 2007

Färjestad får tillbaka österrikiske landslagsbacken Andre Lakos från NHL. Den 28-årige Lakos skulle ha spelat i Färjestad redan från säsongsstarten, men fick i stället ett kontrakt med Minnesota.

Efter spel i farmarlaget Houston Aeros har Lakos nu valt att spela för Färjestad resten av säsongen. Förhoppningen är att den 203 centimeter långe österrikaren ska bli spelklar redan till matchen mot Timrå på lördag.

- Han har rätt storlek, rätt ålder och vi är övertygade om att han med sin internationella rutin också kommer att klara sig bra i elitserien, säger Färjestads sportchef Håkan Loob enligt klubbens hemsida.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.