1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Kort om förutsättningarna för dagens match

Nyheter • Publicerad 31 oktober 2001

Tränarsnacket

Hasse Larsson: - Vi slår ur underläge. Det brukar traditonellt passa oss bra. Vi laddade med löpning, och bad i måndags samt lättare träning på tisdagen. Bäst av två gäller, och vi har gett oss sjutton på att klara den här utmaningen.

Tor-Arne Fredheim: - Tillfälligheter kommer att avgöra. I enstaka matcher kan ett lag från Superettan mycket väl mäta sig med ett lag med färsk allsvensk erfarenhet. Vi kommer väl förberedda och har skakat av oss besvikelsen från i lördags då vi förlorade ödesmatchen mot Elfsborg.

Mjällby har Simon Sjöfors avstängd, och Linus Isberg långtidsskadad.

Norrköping har frågetecken för Patrik Jönsson och Alexander Östlund, rygg- respektive tåskada.

Domare är Martin Ingvarsson, Hässleholm. Han assisteras av Edvard Pruner, Värnamo och Fredrik Nilsson, Svalöv.

4:e domare är Sven Holgersson, Löddeköpinge.

Metrologerna varnar för hårda vindar i västra Blekinge. Kanske inte minst på Listerlandet som på listerländska brukar beskrivas på "eina redia blaishåle".

Framåt kvällskvisten anlände IFK Norrköping i går till Hällevik. Avkoppling och övernattning på hotell Hanöhus stod på programmet.

Senast IFK Norrköping var inblandat i en sådan här historia var 1995. 1-0 och 1-1 mot Gais var tillräckligt för att klara det allsvenska kontraket.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.