1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Ingen seger för Sörenstam

Annika Sörenstam är utslagen ur LPGA-tourgolfen i West Palm Beach, Florida. Det betyder att golfstjärnan lämnar 2007 utan någon seger bakom sig, för första gången sedan debuten på USA-touren 1994. Sophie Gustafson är vidare.
Nyheter • Publicerad 17 november 2007

Annika Sörenstam är utslagen ur LPGA-tourgolfen i West Palm Beach, Florida. Det betyder att golfstjärnan lämnar 2007 utan någon seger bakom sig, för första gången sedan debuten på USA-touren 1994.

De sexton bästa spelarna på fredagen gick vidare till lördagens spel i LPGA-tourens finalturnering. Sörenstam låg på femtonde plats tillsammans med Natalie Gulbis, USA, och Ai Miyazato, Japan, vilket betydde att en skulle bort. Svenskan förlorade trekampen på andra särspelshålet.

- Det var roligt. Jag hade en chans att vara med i helgen men det blev inte så, sade Sörenstam.

- Jag kommer över det. Jag kommer tillbaka.

Sophie Gustafson är enda svenska bland de sexton. Hon avancerade till åttonde plats under fredagen men resultaten kommer att nollställas. De åtta främsta efter lördagens arton hål går vidare till söndagens avslutning och får kämpa om prissumman på över sex miljoner svenska kronor.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.