1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

In-Fa-Lin till Vetlanda

Bandyspelaren Sergej In-Fa-Lin lämnar tillfälligt sitt uppdrag som spelande tränare för IF Stjärnan i Oskarshamn för att åter representera Vetlanda. "Han kommer att spela på söndag", säger tränaren Patrik Johansson till TT.
Nyheter • Publicerad 6 november 2007

Bandyspelaren Sergej In-Fa-Lin lämnar tillfälligt sitt uppdrag som spelande tränare för IF Stjärnan i Oskarshamn för att åter representera Vetlanda.

- Han kommer att spela på söndag, säger tränaren Patrik Johansson till TT.

Vetlanda möter Edsbyn hemma på Tjustkulle i sin premiärmatch på söndag.

Anledningen till den plötsliga värvningen av In-Fa-Lin ­ som lämnade klubben under sommaren ­ är att Johan Löfstedt och Patrik Styrbjörn är skadade i upp till en månad.

- Vi har ett avtal med Stjärnan som sade att In-Fa-Lin skulle kunna vara disponibel för oss om det uppstod en krissituation. Han har tränat med oss från och till hela hösten, förklarar Patrik Johansson.

Tanken är att In-Fa-Lin återgår till sitt tränaruppdrag i Oskarshamnsklubben Stjärnan när skadeläget förbättrats i Vetlanda.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.