1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Hayes i ledning i Florida

JP Hayes är i ledning efter den första golfronden veckans PGA-turnering i Florida. För svenskarna gick det sämre. Daniel Chopra, som i söndags tog sin första PGA-titel, gick till exempel runt på par och ligger sju slag efter./TT
Nyheter • Publicerad 2 november 2007

JP Hayes är definitivt tillbaka från hjärtproblemen som tvingade honom att dra sig ur golfturneringen i Tampa Bay för sju månader sedan. Hayes gör i Lake Buena Vista i Florida sin sjätte PGA-turnering i rad och leder dessutom tävlingen efter den första ronden.

Hayes gick den första ronden på 65 slag, vilket räcker till ett slags ledning över närmaste förföljare. Problemen med den oregelbundna hjärtrytmen var heller inte så allvarliga som han först befarade.

För svenskarna gick det sämre under den första ronden. Carl Pettersson är bäst placerad på delad 13:e plats, tre slag efter Hayes. Daniel Chopra, som i söndags tog sin första titel på PGA-touren, gick runt på par och ligger därmed sju slag efter på delad 93:e plats.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.