1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Gustafson missade tourfinal

Sophie Gustafson såg ut att bli bland de åtta golfare som under söndagen gör upp om över sex miljoner svenska kronor i LPGA-tourfinalen i West Palm Beach, Florida. Hon avslutade dock dåligt och förlorade sedan i särspel./TT
Nyheter • Publicerad 18 november 2007

Sophie Gustafson såg ut att bli bland de åtta golfare som under söndagen gör upp om över sex miljoner svenska kronor i LPGA-tourfinalen i West Palm Beach, Florida. Hon avslutade dock dåligt och förlorade sedan i särspel.

Efter sexton spelade hål var Gustafson fyra under par och klart med. Sedan kom 17:e som flera haft problem med under veckoslutet. Efter ett utslag i vattnet lämnade hon green med en dubbelbogey. En bogey på artonde gav ett under par. Ett resultat som till slut fyra golfdamer stannade på. Svenskan slogs ut under första särspelshålet.

Inför avslutande arton hål har resultaten nollats. Med i kampen är amerikanskorna Cristie Kerr, Christina Kim, Paula Creamer och Natalie Gulbis, koreanskorna Mi Hyun Kim och Sarah Lee, Karrie Webb, Australien, och Lorena Ochoa, Mexiko.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.