1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Grahn kan lägga av

Förre Mjällbyspelaren Tobias Grahn har ännu inte gjort klart med någon ny klubb efter sejouren i Örebro.
Och dyker det inte upp något tillräckligt intressant klubbalternativ kan mittfältaren tänka sig att avsluta karriären.
Nyheter • Publicerad 4 februari 2013
Foto: Patric Söderström / SCANPIX

– Får jag inte någonting som är bra så kan jag tänka mig det. Jag spelar inte fotboll bara för att spela fotboll. Jag spelar fotboll för att det ska vara kul och inspirerande. Det ska fungera med mitt sociala liv och hela den biten, säger Grahn till kvp.se

Tobias Grahn har tidigare under vintern kopplats ihop med en återkomst till Mjällby AIF även om det spåret just nu verkar iskallt. Till Kvällsposten på nätet säger han att han håller i gång träningen själv men att det snart kan bli aktuellt att hitta någon klubb att träna med.

– Jag kör själv för tillfället men har börjat överväga att träna med någon klubb. Så länge det ligger snö på marken, och det gör det fortfarande i södra Sverige, så kan jag lika gärna köra för mig själv.

Vilka klubbar tänker du på då, Mjällby?

– Jag är en del i Karlskrona och en del i Malmö. Om man bara ska köra ett par pass i veckan så går det nog att hitta något, säger Grahn till kvp.se.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.