1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Frölander missar världscupsimning

Lars Frölander har hoppat av världscupen i simning i Moskva. Frölander har en skada som också hotar hans deltagande då världscupen kommer till Stockholm nästa vecka.
Nyheter • Publicerad 9 november 2007

Lars Frölander har hoppat av världscupen i simning i Moskva, skriver Svenska Dagbladet. Frölander har en skada som också hotar hans deltagande då världscupen kommer till Stockholm nästa vecka.

Efter tävlingsuppehållet i Sydney tar Therese Alshammar upp jakten i Moskva på den totala världscupen. Hin ligger på andra plats och bör helst sätta ett världsrekord under någon av de återstående tävlingarna i Moskva, Stockholm, Berlin eller Belo Horisonte, för att ha en rejäl chans att vinna. Amerikanskan Nathalie Coughlin leder världscupen. Även andra är med i striden om totalcupen, till exempel Josefin Lillhage.

Therese Alshammar, Josefin Lillhage, Stefan Nystrand och Petter Stymne tävlar i Moskva.

Under dagens försök var Stefan Nystrand med personliga rekordtiden 48,83 endast åtta hundradelar från Lars Frölanders svenska rekord på 100 meter frisim.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.