1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Frågetecken kring Royal League

Framtiden för den nordiska vinterturneringen Royal League var på torsdagskvällen ännu oviss. Diskussionerna hade inte lett till någon lösning ännu vid 23-tiden./TT
Nyheter • Publicerad 2 november 2007

Framtiden för den nordiska vinterturneringen Royal League var på torsdagskvällen ännu oviss.

Den ofta kritiserade turneringen har spelats i tre år, men framtiden har varit oviss sedan SBS Broadcasting sagt upp det gällande tv-avtalet efter förra säsongens upplaga. För en tid sedan dödförklarades turneringen av det norska fotbollsförbundet. Under ett styrelsemöte på torsdagskvällen i Royal League skulle det definitiva beslutet tas om det blir en fortsättning eller nedläggning.

TT: Kan du gradera chansen till att det blir en fortsättning?

De tre tidigare åren har de fyra bästa lagen i allsvenskan, danska och norska ligan varit kvalificerade för ligan. Allsvenskan avslutades i söndags och guldlaget IFK Göteborg, Kalmar FF, Djurgården och Elfsborg tog de fyra första platserna.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.