1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Första målet för Bäckström

Nickas Bäckström gjorde sitt första NHL-mål i karriären när Washington bortaslog Ottawa med 4­1 i natt. Den unge svensken slog till i ett numerärt överläge i den andra perioden, assisterad av Michael Nylander.
Nyheter • Publicerad 9 november 2007

Nickas Bäckström gjorde sitt första NHL-mål i karriären när Washington bortaslog Ottawa med 4­1, natten till fredag. Den unge svensken slog till i ett numerärt överläge i den andra perioden, assisterad av Michael Nylander.

Daniel Alfredsson blev Ottawas enda målskytt när han reducerade till 1­3 i slutet av samma period. I den tredje perioden slog Alexej Ovetjkin in 4­1, assisterad av Nylander som nu är uppe i 11 passningspoäng. Johan Holmqvist storspelade i Tampa Bay-målet när man bortaslog Carolina med 5­1. Det tog tre perioder innan Carolina lyckades få hål på honom och totalt blev det 40 räddningar och pris som matchens spelare.

Henrik Lundqvist hade även han en bra dag och stod för 26 räddningar när hans New York Rangers hemmaslog Pittsburgh med 4­2 inför cirka 18 000 åskådare.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.