1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Elmander missar EM-kvalmatcher

Johan Elmander kan inte delta i fotbollslandslagets två avslutande EM-kvalmatcher mot Spanien och Lettland . Den skada som Toulouseanfallaren ådrog sig i baksidan av det högra låret hinner inte läka i tid.
Nyheter • Publicerad 10 november 2007

Johan Elmander kan inte delta i fotbollslandslagets två avslutande EM-kvalmatcher mot Spanien den 17 november och Lettland den 21 november.

Den skada som Toulouseanfallaren i torsdags ådrog sig i baksidan av det högra låret hinner inte läka i tid.

- Han kommer inte kunna vara med i de här matcherna så han stryks från truppen. Det känns självfallet tråkigt men vi har andra bra forwards i truppen som väl är", säger Lars Lagerbäck som fick det negativa beskedet från Elmander på lördagsförmiddagen.

Birminghams mittfältare Sebastian Larsson kallas nu in till EM-kvaltruppen i stället. Larsson kommer att ansluta till truppen som samlas i Stockholm på måndag eftermiddag.

Landslagstruppen reser ned till Madrid på tisdag förmiddag.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.