1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Deeves debuterade i en bedrövlig match

Torontofödde David Deeves första framträdande i Olofströms IK:s tröja kunde varit roligare. Förlust mot Gislaveds SK med 3-5 (1-1, 2-1, 0-3) i en bedrövlig hockeymatch med 130 utvisningminuter och en rejäl utskällning efteråt.
Nyheter • Publicerad 7 september 2006

- Riktigt dåligt, vi spelar ju som vi har skridskoskydden på och tar horribla utvisningar, säger OIK-tränaren Charles Franzén.

Utvisningarna regnade och Gislaved tjänade mest på att spelet trasades sönder.

OIK slutade åka skridskor och tappade fattningen. I tredje perioden utbröt sedan ett slagsmål som gav tre matchstraff som helt förstörde matchen.

Det intressanta skulle ju vara hur David Deeves från Florida Seals såg ut och det verkade resten av hemmalaget också tycka. Han var märkligt anonym i första perioden, men spelade upp sig efterhand och visade prov på känsliga händer och fin blick. Det som känns tveksamt är att han kanske har storleken emot sig.

- Jag tycker ändå han visar vad han kan när vi sätter honom med Jeff Gustavsson och Mikael Johansson, säger Franzén.

Franzén var skogstokig på sina spelare efter matchen, så arg att han skickade ut dem på en lång nattlig löprunda som straff och David Deeves fick hänga på. Att prata med pressen var inte aktuellt.

- Jag vill inte hamna i mer trubbel, sa David Deeves med ett snett leende innan han fick en snabbguide hur Olofström ser ut en regnig septemberkväll.

Målen OIK: Alexander Bergström, Mattias Lönkvist och Andreas Svensson.

Marita Kangestad
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.