1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Cratz gör comeback i Norrköping

Mats Jingblad tog IFK Norrköping tillbaka till allsvenskan i fotboll. Nu tar han ett steg åt sidan, blir klubbens manager - och sensationell comeback som tränare gör Sören Cratz./TT
Nyheter • Publicerad 2 november 2007

Mats Jingblad tog IFK Norrköping tillbaka till allsvenskan i fotboll.

Nu tar han ett steg åt sidan, blir klubbens manager - och sensationell comeback som tränare gör Sören Cratz.

Norrköpings tidningar och VLT skriver att Cratz, 59, kommer tillbaka till Norrköping och blir tränare tillsammans med Sulo Vaattovaara, som varit assisterande tränare.

Sören Cratz tränade senast Västerås SK. Han slutade efter bara sju matcher i division I norra. Nu är han väldigt nära IFK Norrköping.

Ingen i IFK Norrköping vill i nuläget kommentera uppgifterna, men det ska bara återstå några små detaljer innan allt är klart. Klubben har också kallat till presskonferens under fredagen.

Mats Jingblad tar ett kliv uppåt i föreningen och blir manager med det övergripande ansvaret för A- och U21-laget, erfar NT.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.