GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Commander Crowe ännu obesegrad

Commander Crowe tog 14:e raka segern när han vann Breeders Crown-finalen för fyraåringar på Mantorp./TT
Nyheter • Publicerad 3 november 2007

Commander Crowe tog 14:e raka segern när han vann Breeders Crown-finalen för fyraåringar på Mantorp.

Commander Crowe har under hösten växt ut till den store dominanten bland de fyraåriga travarna. Första gången han mötte de bästa i kullen var i derbyt i början av september, då han vann enkelt.

Breeders Crown-segern på Mantorp blev minst lika enkel. Johnny Takter tog det lugnt från start och när han attackerade efter 500 meter blev han släppt till ledningen, sedan var det lugna gatan. Commander Crowe vann på 1.14,4/2140a och tjänade 612 000 kronor.

Hästens tränare Puro blickade också framåt, men framtiden innehåller lite frågetecken. Inte gällande hästen, mer vilka uppgifter som kan finnas.

Breeders Crown-finalen för de fyraåriga stona bjöd på en riktig storskräll. Thomas Lönn-tränade Pau serverades en snäll löpning av Ulf Ohlsson och tackade för det genom att spurta till säker seger. Medan andrahandsfavoriten Butterfly Player drog i stenhårt tempo med favoriten Vala Boko utvändigt, smög Ohlsson med på innerspår. Med 700 meter kvar flyttade han ut Pau i andraspår och i sista sväng kom attacken som visade sig bli segergivande.

Oddset blev hela 115,36 och Pau bidrog till att V75-utdelningen sköt i höjden. Det blev drygt 1,8 miljoner kronor för sju rätt.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.