1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Boston har kul på planen och utanför

Boston tog sin sjätte seger i följd i NBA i basket när laget vann med 101­86 över Indiana. Paul Pierce visade vägen genom sina 31 poäng. Pierce tror att framgången beror på att spelarna har så kul tillsammans.
Nyheter • Publicerad 14 november 2007

Boston tog sin sjätte seger i följd i NBA i basket när lagt vann med 101­86 över Indiana. Det är klubbens bästa säsongsinledning på 20 år.

Paul Pierce visade vägen genom sina 31 poäng.

- Jag har en fantastisk omgivning. Det är så kul att vara tillsammans med de här killarna. Man vet att det inte går att vinna alla matcher, men har man så kul som vi har i omklädningsrummet blir det mycket lättare, säger Pierce.

Efter tre raka segrar tog det stopp för Houston. Memphis vann med 105­99, bland annat genom Pau Gasol som satte fyra frikast i sista minuten och totalt 26 poäng i matchen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.