1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

Bonds anklagas för mened

Baseballstjärnan Barry Bonds åtalas av myndigheter i Kalifornien för både mened och försvårande av rättvisan för att ha ljugit i domstol när han förhörts angående steroidskandalen kring Balcolaboratoriet./TT
Nyheter • Publicerad 16 november 2007

Baseballstjärnan Barry Bonds åtalas av myndigheter i Kalifornien för både mened och försvårande av rättvisan för att ha ljugit i domstol när han förhörts angående steroidskandalen kring Balcolaboratoriet.

Den 43-årige Bonds är en av USA:s mest kända idrottsmän och är den spelare som totalt slagit flest homeruns genom alla tider i Major League Baseball (MLB). Han har under sin långa karriär spelat för Pittsburgh Pirates och San Francisco Giants.

I skandalen kring Balcolaboratoriet har tidigare namn som friidrottarna Marion Jones och Tim Montgomery fällts för dopning. Bonds personlige tränare, Greg Anderson, är en av de som i domstol anklagats för att ha försett toppidrottare med konstgjorda steroider.

Tidningarnas Telegrambyrå
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.