Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Uppgifter: Ibrahimovic lämnar återbud

Zlatan Ibrahimovic har lämnat återbud till de kommande fyra landskamperna i Nations League.
Det uppger .
Anfallsveteranens problem med skador sägs vara anledningen till hans nej till landslaget.
Fotboll • Publicerad 17 maj 2022
Zlatan Ibrahimovic uppges ha lämnat återbud till de kommande fyra matcherna i Nations League. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic uppges ha lämnat återbud till de kommande fyra matcherna i Nations League. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Förbundskaptenen Janne Andersson släpper vid lunchtid på onsdagen truppen till mötena med Slovenien (borta), Norge (hemma), Serbien (h) och Norge (borta) i juni.

Om Ibrahimovics påstådd nej just nu även innebär att hans landslagskarriär är över är något Andersson får redogöra för under presskonferensen som börjar 12.00.

Annons

Landslagets spel i Nations League återupptas i september och först i mars nästa år inleds kvalet till EM i Tyskland 2024.

Ibrahimovic, 40, gjorde comeback i landslaget i mars förra året, efter ett nästan fem års frånvaro. I samband med VM-playofförlusten mot Polen i mars var han inställd på att fortsätta så länge han kan och duger i Anderssons ögon. Sedan dess har spekulationerna ökat kring att den här säsongen blir hans sista som spelare.

Milan kan på söndag vinna Serie A. Sker det kan det bli en vacker slutvinjett på en enastående karriär.

Milan möter Sassuolo borta medan Inter tar emot Sampdoria hemma på San Siro på söndag. En seger i sista matchen eller att Inter tappar poäng räcker för att Milan ska bli mästare.

I dagarna kom uppgifter från Gazzetta dello Sport att Zlatan Ibrahimovic, som blott spelat sporadiskt den senaste tiden, inom en vecka tar beslutet om han ska fortsätta spela eller inte. Det skriver Aftonbladet.

Enligt uppgifter från Sky Italia behöver Ibrahimovic eventuellt göra ett mindre ingrepp på grund av sin skadeproblematik för att kunna spela vidare.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons