Sport

TV-sport: Vi sänder Blekingefyran och folkrace

Blekinge Artikeln publicerades

Vår webbsatsning på liveidrott fortsätter.

Bara inom de fyra närmaste dagarna har du som prenumerant möjlighet att se två fotbollsmatcher och en folkracetävling på vår webb.

• Först ut, i morgon torsdag kl. 19.00, är en premiärsändning från länets Blekingefyra i fotboll.

Vi har de tre senaste åren direktsänt upptakten inför starten av Blekingefyran. Nu är det dags att flytta oss till planen och direktsända vår första match från serien.

Det är toppmötet Nättraby–Sillhövda som avgörs på IP i Nättraby.

• På lördag, kl. 14.00, kan vi genom ett samarbete med tidningen Barometern sända Asarums motståndare i elitettan, IFK Kalmar när de ska försöka lugga topplaget Umeå på poäng.

• Och efter den uppskattade sändningen från folkracet i Brömsebro den 1 maj så gör vi ett nytt nedslag, på länets enda(?) folkracebana, Hokabanan i Asarum.

Söndag lunchtid (kl. 11.45–12.00) planerar vi att sända från grundomgångarnas och samtliga finalheat. Vi räknar med lika bra drag och lika många plåtskador som i Brömsebro. Det hör liksom till.

Utöver våra tv-sändningar rapporterar vi även direkt från olika matcher och sporthändelser.

Redan i kväll kl. 19.00 kan du följa vår direktrapportering från superettan-mötet Mjällby–Trelleborg.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.