Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Tom Brady utkastad från park i Tampa

En patrullerande vakt i Tampa fick sig en överraskning när hon gick för att kasta ut en person som tränade i en av stadens parker.
Personen var stadens mest kända nyinflyttade.
Amerikansk fotboll • Publicerad 21 april 2020
Tom Brady. Arkivbild.
Tom Brady. Arkivbild.Foto: Charles Krupa/AP/TT

Alla parker i amerikanska Tampa är stängda för att minska spridningen av det nya coronaviruset. Men när en vakt på måndagen skulle avhysa en person som tränade i en av dem, fick hon snart se att det inte var vem som helst.

– När hon gick fram för att säga till honom att parken var stängd såg hon att det var Tom Brady, berättar Tampas borgmästare Jane Castor.

Annons

Med sex Super Bowl-segrar och skyhög stjärnstatus är 42-årige Tom Brady den allra största profilen inom amerikansk fotboll. Efter 20 framgångsrika år i New England Patriots blev det därför en enorm nyhet när han förra månaden valde att gå till Tampa Bay Buccaneers.

Trots måndagens övertramp är han fortsatt varmt välkommen till sin nya hemstad.

"Förlåt Tom Brady! Tampas parkförvaltning kommer att välkomna både dig och hela samhället tillbaka med ännu större leenden. Fram till dess: Ta hand om dig och stanna hemma så mycket du kan för att hjälpa till med att få kurvan att plana ut", skriver Tampa stads officiella konto på Twitter.

Rättad: I en tidigare version uppgavs felaktigheter kring Bradys övergång till Tampa Bay. Rätt är att han valde själv av gå dit

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons