Sport

Tiden tickar för futsalspelarna...

Futsal Artikeln publicerades
Lörby IF spelade hem DM-guldet i futsal i fjol. Nu är det snart dags att anmäla sig till årets upplaga.
Foto: Charlotta Bäckström
Lörby IF spelade hem DM-guldet i futsal i fjol. Nu är det snart dags att anmäla sig till årets upplaga.

Det gäller att hålla koll på kalendern – speciellt om du är fotbollsledare.

Detta accentueras i samband med Blekinge FF:s inbjudan till DM i futsal.

Frimånaden för amatörer i futsal pågår nämligen bara mellan 1–31 augusti. Med andra ord är det i skrivande stund tio dagar kvar att agera på om det är aktuellt med ett klubbyte inför den kommande inomhussäsongen.

När väl det är klart har föreningarna ytterligare en månad på sig att anmäla lag till DM-spelet. 30 september är sista dagen.

Även den här gången kommer länets distriktsmästare, i såväl dam- som herrklassen, att koras via ett seriespel med enkelmöten som avslutas med ett slutspel – nu under den första helgen i januari.

Lörby IF är regerande mästare på damsidan. FK Karlshamn United är titelförsvarare i herrklassen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.