unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Tangerat säsongsbästa för Ericsson

Marcus Ericsson blev femma, tangerat säsongsbästa, på Mid-Ohio. Arkivbild.
Marcus Ericsson blev femma, tangerat säsongsbästa, på Mid-Ohio. Arkivbild.
Foto: Michael Conroy

Marcus Ericsson körde upp sig tio platser från sin startposition och slutade femma i Indycarloppet på Mid-Ohio. Det var tangerat säsongsbästa för svensken som blev också blev femma i Madison i slutet av augusti.

Stallkompisen Felix Rosenqvist, sexa i går, var inblandad i en kollision i början av loppet, återvände efter ett längre depåstopp, men bröt tidigt.

Colton Herta vann loppet och hans stall, Andrettistallet, dominerade stort och tog en trippelseger med Alexander Rossi på andra och Ryan Hunter-Reay på tredje plats.

Ericsson, som var 15:e i lördags, var nästan tio sekunder efter Herta och drygt sju sekunder från en pallplats.

Ledande Scott Dixon, stallkompis med svenskarna, snurrade i början av loppet och slutade bara tia. Han är ändå 72 poäng före tvåan Jeff Newgarden, åtta på söndagen, i totalställningen när tre lopp återstår.