GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

PSG-spelaren "smutskastad" av lagkamrater

PSG-mittfältaren Kheira Hamraoui hävdar att hon smutskastats av sina lagkamrater efter att Aminata Diallo gripits tidigare i veckan.
Fotboll • Publicerad 23 september 2022
Kheira Hamraoui har tidigare spelat i Barcelona. Arkivbild.
Kheira Hamraoui har tidigare spelat i Barcelona. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Diallo spelar även hon i PSG och greps och åtalades misstänkt för att ha varit delaktig i misshandeln av Hamraoui i november i fjol. Diallo har varit misstänkt även i ett tidigare skede av utredningen men släpptes då.

Sedan Diallo greps ska Hamraoui ha utsatts för trakasserier från lagkamrater i PSG och moralen i laget är låg.

I april stängde Paris Saint-Germain av Hamraoui efter att hon hamnat i slagsmål med lagkamraten Sandy Baltimore. Enligt klubben är hon dock på väg tillbaka in i truppen.

– Jag är ganska chockad över allt som hänt kring detta, det förstör mig, säger hon till tv-kanalen BFM.

– Det är förvånande att inför varje match jag skulle spela, sades det massor av hemska saker om mig.

Hamraoui beskriver också att hon upplevt ett mediedrev mot sig, men att det gör mer ont när det kommer från lagkamraterna.

– Med min erfarenhet och mina meriter förtjänar jag respekt ... speciellt från min klubb.

Det var förra hösten som PSG-spelaren Kheira Hamraoui misshandlades våldsamt. Hon har berättat hur hon drogs ut ur en bil och blev slagen med järnrör på benen.

Aminata Diallo körde bilen som Hamraoui satt i.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.