Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Ny smäll för Häcken – Heintz knäskadad

Häcken pekades ut som en guldkandidat inför årets fotbollsallsvenska.
Ett halvår senare parkerar klubben på tionde plats.
Mängder av skador har sin del i den hittills tunga säsongen.
Fotboll • Publicerad 21 september 2021
Tobias Heintz, till höger, har troligen spelat sin sista match för Häcken den här säsongen. Han är knäskadad. Arkivbild.
Tobias Heintz, till höger, har troligen spelat sin sista match för Häcken den här säsongen. Han är knäskadad. Arkivbild.Foto: Jeppe Gustafsson/TT

Senast i raden att drabbas är norske mittfältaren Tobias Heintz. Häcken meddelar på sin hemsida att Heintz troligen inte spelar mer i år.

Heintz klev av en träning i förra veckan på grund av smärtor i höger knä och missade hemmamatchen mot Mjällby (0–0) i lördags. Undersökningen visade en skada på det yttre ledbandet.

Annons

"Som det ser ut nu, med den korta tiden som är kvar på säsongen, är det troligt att han inte spelar något mer i år", säger klubbens sjukgymnast Patrik Ghazarian till klubbens hemsida.

Tobias Heintz kom till Häcken inför årets säsong och har noterat två mål på 17 matcher.

I förra veckan kom beskedet att Samuel Gustafsson också spelat sin sista match för säsongen. Andra skadade spelare är Erik Friberg, Rasmus Lindgren, Jonathan Rasheed, Nasiru Mohammed, Godswill Ekpolo och Ali Youseff.

Häcken möter Varberg på bortaplan i nästa omgång på torsdag.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons