Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

NBA kan sluta i oktober

Basket • Publicerad 3 juni 2020
Atlanta mötte New York Knicks den 11 mars. Sedan dess har NBA legat nere på grund av coronapandemin.
Atlanta mötte New York Knicks den 11 mars. Sedan dess har NBA legat nere på grund av coronapandemin.Foto: John Bazemore/AP/TT

NBA startade den 22 oktober i fjol. Nästan ett år senare kan säsongen vara färdigspelad. Den amerikanska basketligan har tagit fram ett absolut slutdatum för säsongen, som varit uppskjuten sedan coronapandemin bröt ut i mars, och som är den 12 oktober.

I vanliga fall får NBA-spelarna semester från mitten av juni.

NHL-ishockeyn har beslutat att avstå från att spela färdigt grundserien och i stället utöka slutspelet när man väl börjar spela igen. Hur NBA ska spela färdigt säsongen är inte klart, NBA och spelarorganisationen diskuterar detta. Klart är i alla fall att man för diskussioner om att spela alla matcher i Disney World i Orlando, Florida, med start i slutet av juli.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons