Moro gjorde ett äkta hattrick när Mjällby vann stort

Mamudo Moro gjorde ett superäkta hattrick efter en halvlek mot Dalkurd i svenska cupen. Mjällby vann till slut med klara 5–0.
Fotboll • Publicerad 2 mars 2020

Dalkurd var vänliga att bjuda Moro på två av målen. Efter 20 minuter var det 3–0. David Löfquist satte sedan 4–0 efter en läcker frispark.

Taylor Silverholt kom in och ökade på till 5–0 i en andra halvlek som var avslagen.

Mjällbys målvakt CarlJohan Eriksson fick briljera med att rädda en straff i slutminuterna.

På lördag väntar troligen en gruppfinal mot Djurgården på bortaplan på Tele2 arena.

Text med kommentarer kommer under kvällen.

Björn SkarpsvärdSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.