Sport

Mjällby satsar på nya P16-tränare

Sport Artikeln publicerades

Mjällby AIF har gjort klart med en ny tränare för P16.

Daniel Nilsson har skrivit på ett kontrakt med klubben och kommer närmast från Kristianstads U19. Till sin hjälp får han Rasmus Oredsson och David Smiding.

Daniel Nilsson har tidigare varit distriktsförbundskapten i Skånes fotbollsförbund, men även representerat IFK Hässleholm och IFÖ Bromölla IF på seniornivå i division 2 på herrsidan samt tagit två SM-guld som assisterande tränare i FC Rosengård på damsidan.

Vid sin sida kommer han få Rasmus Oredsson som tidigare bland annat har haft Lörby IF. Även David Smiding kommer finnas med. David kommer närmast från ett uppdrag i Asarums IF/FK där han under fjolåret ledde föreningens division 4-lag skriver Mjällby på sin hemsida.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.