Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Krislagets drag: Lagerbäck ny rådgivare

Fotboll • Publicerad 21 september 2021
Lars Lagerbäck ansluter till Östersund som ny rådgivare till klubben. Arkivbild.
Lars Lagerbäck ansluter till Östersund som ny rådgivare till klubben. Arkivbild.Foto: Ørn E. Borgen/NTB/TT

Nyligen bytte Östersund tränare och in kom Per Joar Hansen. Nu plockar den allsvenska jumbon in ytterligare erfarenhet. Lars Lagerbäck blir klubbens nya rådgivare, eller "bollplank" som han själv kallar det.

– Kan jag assistera eller agera bollplank så ställer jag upp på det, du får skylla på "Perry" att jag ställer upp, säger Lagerbäck i en video på klubbens Facebook-sida.

Annons

Norrmannen Per Joar Hansen var assisterande tränare till Lagerbäck under hans tid som förbundskapten för det norska landslaget.

– I och med att "Perry" fick jobbet och att vi står varandra nära och jag har tio mil härifrån så sa jag att jag självklart kan ställa upp.

Östersund har haft en tuff säsong. Man vann senaste matchen med 3–1 mot topplaget Elfsborg men har fortfarande sex poäng upp till säker mark.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons