1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Khalilis dubbla roller: tränare och spelare

Fotboll • Publicerad 14 april 2021
Hammarbys Imad Khalili har fått dubbla roller i den allsvenska klubben: spelare och tränare. Arkivbild.
Hammarbys Imad Khalili har fått dubbla roller i den allsvenska klubben: spelare och tränare. Arkivbild.Foto: Per Danielsson/TT

Imad Khalili får dubbla roller i allsvenska Hammarby.

34-åringen är fortfarande en spelare i A-laget – och nu även en del av ledarteamet.

"Imad har ett väldigt fint fotbollsöga, stor erfarenhet och vet vilka ambitioner vi har i Hammarby", säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens webbplats.

"Vi gör om Imads avtal något, och han kommer fortsatt vara registrerad som spelare, fast han är numer främst en del av tränarteamet."

Khalilis uppgift som ledare handlar om individuell spelarutveckling.

"Vi är övertygade om att han är helt rätt person att ha i ledarstaben där han får jobba med individens utveckling, och han kommer att växla över nu från spelare till tränare."

Khalili:

"Det känns jäkligt kul, och spännande att få jobba ihop med Stefan (Billborn) och "Jocke" (Joachim Björklund) som kanske är de bästa i Sverige på det de gör. Jag har börjat hålla i en del övningar, och jag kommer jobba framför allt med de offensiva spelarna."

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.