Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Indisk doldis i ledningen i Players Championship

Alex Norén låg på delad 45:e plats när mörkret stoppade spelet i Players Championship i Ponte Vedra Beach, Florida. Han är åtta slag efter en indisk doldis som leder tävlingen.
Golf • Publicerad 14 mars 2022
Anirban Lahiri slår ut.
Anirban Lahiri slår ut.Foto: Gerald Herbert/AP/TT

Alex Norén har inlett tredje ronden med ett under par på de tio hål han hann spela innan spelet avbröts på söndagen. Han är den ende svensken som slutför tävlingen.

Tävlingen är förlängd till följd av oväder tidigare i veckan, men arrangörerna försökte maxa spelandet på söndagen, innan mörkret omöjliggjorde fortsatt spel.

Annons

Indiske Anirban Lahiri hade då hunnit avsluta med tre birdies på de avslutande fyra hålen av de elva han hann spela under sin tredje runda. Med det resultatet gick han upp i ledningen med ett slag innan tävlingen pausades.

Han ligger på totalt nio under, ett slag framför amerikanerna Tom Hoge och Harold Varner, som dock bara spelat nio hål.

Lahiri, 34, är rankad på 322:a plats och har ingen PGA-titel, men två från Europatouren 2015. Att vinna i Ponte Vedra vore stort, enligt honom.

– Det skulle definitivt vara karriärens höjdpunkt. Det här är det närmaste att vinna en major, säger han.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons