unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Guidetti utbytt – då vände Hannover

John Guidetti. Arkivbild.
John Guidetti. Arkivbild.
Foto: Pontus Lundahl/TT

John Guidetti fick spela från start och var inblandad i 1–1-målet när hans Hannover bortaslog Osnabrück med 4–2 i den tyska fotbollens andraliga.

Tyvärr för svensken var det efter att han och anfallskollegan Cedric Teuchert byttes ut i den 58:e minuten som Hannover fixade segern.

Gästerna gick från 1–2 till 4–2 under slutkvarten efter ett starkt inhopp av de båda anfallarna Hendrik Weydandt och Marvin Ducksch. Särskilt Ducksch lär ha stärkt sina chanser att få starta nästa match, då han gjorde två av målen.

Det var Guidettis blott sjätte match för Hannover, dit han är utlånad från spanska Alavés resten av säsongen. På Hannovers bänk satt en annan svensk, Miiko Albornoz, matchen igenom.

Hannover ligger nia i en haltande tabell.