Sport

Granit Stagova klar för ny division 1-klubb

Fotboll Artikeln publicerades
Granit Stagova
Foto: Twitter
Granit Stagova

I vintras tränade han med Kristianstad FC, men nu Granit Stagova hittat en ny klubb. 22-åringen, som har Kristianstad BoIS som moderklubb, är klar för division 1-klubben Torns IF.

"Vi får in ännu en spelare som höjer konkurrensen och kvalitén i truppen. Granit är en bolltrygg spelare som både är passningsskicklig och duktig i att hålla i bollen”, säger Torns tränare Richard Ringhov till klubbens twitterkonto.

Stagova spelade i Kristianstad FC 2016 och i Mjällby 2017, men har de två senaste säsongerna tillhört Landskrona BoIS. Under vintern var han klubblös och tränade då med KFC. (KB)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.