Sport

Förre KHK-spelaren bryter med Brynäs

Ishockey Artikeln publicerades
Foto: Erland Segerstedt/TT

Brynäs bryter sitt kontrakt med Jesper Jensen, som varit i Gävleklubben under tre säsonger.

Samtidigt står det klart att centern ansluter till Skellefteå resten av säsongen. Den 32-årige dansk-svensken, som spelat åtta VM med Danmark, har gjort 77 poäng på 136 SHL-matcher och är troligen spelklar till Skellefteås hemmamatch mot Örebro på lördag, skriver SHL-klubben i ett pressmeddelande.

"Vi har under en tid velat komplettera med en center och nu har vi funnit en bra lösning med Jesper som vi tror kommer passa in bra hos oss med sin skridskoåkning och erfarenhet", säger sportchefen Mikael Lindgren.

Jensen spelade i Karlskrona HK under två allsvenska säsonger, 12/13 samt 13/14, innan han lämnade för Rögle och därefter Brynäs. (TT/Blekingesport)

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.