Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Flera coronafall bland NBA-spelare

Basket • Publicerad 25 juni 2020
Denver Nuggets Nikola Jokic. Arkivbild.
Denver Nuggets Nikola Jokic. Arkivbild.Foto: David Zalubowski/AP/TT

Sacramento Kings Jabari Parker och Alex Len, samt Indiana Pacers Malcolm Brogdon har alla testats positivt för covid-19, meddelar NBA i ett uttalande.

Alla tre förväntas dock återhämta sig och vara redo för spel när den nordamerikanska basketligan återstartar nästa månad.

Annons

"Jag ser fram emot att ansluta till mina lagkamrater i Orlando när vi återvänder till planen för att återuppta NBA-säsongen", säger Jabari Parker.

NBA drar i gång igen den 30 juli på Disney World i Orlando där 22 lag ska göra upp om slutspelsplatserna. Fram till dess kommer lagen att coronatestas varannan dag, enligt amerikanska medieuppgifter.

För några dagar sedan testades även Denver Nuggets stjärnspelare Nikola Jokic positivt för covid-19 efter att ha varit på samma event som landsmannen och tennisstjärnan Novak Djokovic – som även han testats positivt. Jokic befinner sig i karantän hemma i Serbien.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons