Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons

Dresden tillbaka i träning

Fotboll • Publicerad 23 maj 2020
Alexander Jeremejeff, här i Häckens tröja i fjol, är tillbaka i träning med sina lagkamrater i Dynamo Dresden. Arkivbild.
Alexander Jeremejeff, här i Häckens tröja i fjol, är tillbaka i träning med sina lagkamrater i Dynamo Dresden. Arkivbild.Foto: Thomas Johansson/TT

Efter två veckor i karantän är Dynamo Dresden tillbaka i träning igen. Jumbolaget i Bundesligas andradivision sattes i karantän efter att två av spelarna lämnat positiva coronatester.

– Efter alla begränsningar de senaste veckorna och månaderna är det med stor glädje vi är tillbaka i fotbollsträning. Det visade killarna i dag, sade tränaren Markus Kauczinski till Bild.

Annons

Dresden, med svenskarna Linus Wahlqvist och Alexander Jeremejeff, kommer att spela sin första match efter återstarten den 31 maj mot Stuttgart. Det är starten på ett hektiskt program med nio matcher på 29 dagar.

– Sportsligt sett har vi ryggen mot väggen. Om vi klarar att hålla oss kvar har vi uträttat något storartat och det kan vi bara göra tillsammans, säger klubbdirektören Ralf Minge.

Dynamo Dresden har sex poäng upp till säker mark.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons