unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Dresden tillbaka i träning

Alexander Jeremejeff, här i Häckens tröja i fjol, är tillbaka i träning med sina lagkamrater i Dynamo Dresden. Arkivbild.
Alexander Jeremejeff, här i Häckens tröja i fjol, är tillbaka i träning med sina lagkamrater i Dynamo Dresden. Arkivbild.
Foto: Thomas Johansson/TT

Efter två veckor i karantän är Dynamo Dresden tillbaka i träning igen. Jumbolaget i Bundesligas andradivision sattes i karantän efter att två av spelarna lämnat positiva coronatester.

– Efter alla begränsningar de senaste veckorna och månaderna är det med stor glädje vi är tillbaka i fotbollsträning. Det visade killarna i dag, sade tränaren Markus Kauczinski till Bild.

Dresden, med svenskarna Linus Wahlqvist och Alexander Jeremejeff, kommer att spela sin första match efter återstarten den 31 maj mot Stuttgart. Det är starten på ett hektiskt program med nio matcher på 29 dagar.

– Sportsligt sett har vi ryggen mot väggen. Om vi klarar att hålla oss kvar har vi uträttat något storartat och det kan vi bara göra tillsammans, säger klubbdirektören Ralf Minge.

Dynamo Dresden har sex poäng upp till säker mark.