1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Sen vändning – Liljegren segerskytt för KHK

Två mål i slutperioden gav tre tunga poäng.
Viktor Liljegren blev segerskytt med bara 1.14 kvar av tredje perioden när Karlskrona HK vände 1–2 till 3–2.
KHK:s fjärde raka seger i hockeyallsvenskan.
Ishockey • Publicerad 11 oktober 2019
Foto: Staffan Lindbom

Matchen började allt annat än bra. Efter bara 1.19 satte förre KHK-spelaren Filip Cruseman 1–0 till Vita Hästen i powerplay och KHK fick slita ont i den första perioden.

Bland annat klarades ett 3–5-underläge i två minuter.

Efter drygt elva minuters spel i den andra perioden small det dock till när Linus Cronholm med ett mäktigt skott skickade in kvitteringen, ett resultat som stod sig fram till periodpausen.

I den sista perioden fick KHK på nytt en tung inledning. Arvid Ljung, som varit så bra i matchen, kunde inte hålla Istvan Bartalis ganska enkla avslut så efter 29 sekunders spel var det 2–1.

Jesper Persson fixade kvitteringen drygt halvvägs in i sista perioden, med ett handledsskott i powerplay. Och så kom avgörandet – Viktor Liljegren tog sig förbi en motståndare och från nära håll tryckte han upp pucken högt.

Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.